Navigationsbild Till trädgårdsavdelningen Till webbavdelningen Till textavdelningen

Litet men mångsidigt

Monarda består av Lars Forslin och Eva Ström. Två personer låter kanske lite, men det har sina fördelar med en mindre verksamhet. Som kund riskerar du inte att bli en i mängden hos oss. Varje kund blir unik och varje uppdrag betydelsefullt. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag/myndigheter.

 

Våra verksamhetsområden

Eftersom vi är våra egna arbetsgivare ser vi ingen anledning att enkelrikta oss, tvärtom. Vi vill gärna ha en mångsidig verksamhet som stimulerar till fortsatt kunskapsutveckling.

Foto

Foto har länge varit ett starkt intresse hos Lars och han har ofta illustrerat sina artiklar med egna bilder. Just nu har han sin första utställning, och fler kommer. >>>

Trädgårdsdesign

Har du byggt nytt eller är det kanske dags för en uppryckning av trädgården? Vi ritar hela eller delar av din trädgård. >>>

Webbdesign

Vi formger din webbplats och fyller den med innehåll. Vill du så sköter vi även om uppdateringar, annars ordnar vi så att du enkelt kan sköta detta själv. Vi riktar oss tack vare våra fackkunskaper särskilt mot trädgårdsbranschen. >>>

Text

Språkkonsulttjänster som textgranskning, korrekturläsning och översättning engelska -> svenska. Vi ser även till att texterna på din webbplats är korrekta och koncisa. >>>

Vilka är vi?

Lars Forslin
Lars Forslin

Lars står för trädgårds- och webbkompetensen. Han har en gedigen bakgrund inom trädgård med grundläggande utbildning på Alnarp, 7 år som yrkesmässig ekologisk grönsaksodlare och 5 år som förman på trädgårdscenter.

Lars har därefter utbildat sig inom webb och multimedia. Han frilansar även som trädgårdsjournalist med tidningen Odlaren och gör även en del trycksaker, också inom musikområdet.

Lars är av Riksförbundet svensk trädgård auktoriserad trädgårdsdesigner.

 

 

Eva Ström
Eva Ström Forslin

Eva är utbildad språkkonsult i svenska, dvs. hon har utbildning från språkkonsultlinjen vid Stockholms universitet.

Evas bakgrund finns bland annat inom data: hon har jobbat som programmerare och datasupport under några år. Eva har även arbetat som sekreterare och med administration.

Eva jobbar mycket med granskning av rapporter från Högskoleverket, men även tidskrifter med inriktning på teknik och data som Digitalfoto för alla och Popular Science.


Vad kostar det?

När det gäller trädgårdsdesign har vi en snabböversikt över arbetsgång och ungefärliga priser.

Referenser finns. Välkommen med din förfrågan oavsett projekttyp!

Till toppen

 

Nedre navigation
Till kontaktsidan Till textavdelningen Till webbavdelningen Till trädgårdsavdelningen Till startsidan