Länkar

I brist på en färdig portfolio här:

Min sida på Fotosidan

 

 

Köpa tavlor

Du som varit på utställning och vill beställa lösa blad för egen inramning, gå till kontaktsidan.

 

 

Lars Forslin Foto

Med den bakgrund inom odling och trädgård som Lars Forslin har, är det naturligt att han sökt sina motiv främst inom växtriket, där det ju också finns en rik källa av former och färger att ösa ur för en fotograf. Ibland korsar Lars även gränsen till landskapsfoto, men växterna står ofta i fokus även där.

Foto har funnits som intresse sedan mitten av 80-talet och sedan slutet av 90-talet har kamerorna varit digitala. Mer seriöst blev foto blev det för tre år sedan, då Lars gick över till digital systemkamera, vilket öppnade helt nya möjligheter och gav stor inspiration.
År 2000-2002 vidareutbildade sig Lars inom multimedia, på Idévärlden i Bollnäs. Efter detta har han frilansat bl.a. som trädgårdsskribent och trädgårdsdesigner, samt varit redaktör och layoutare för tidningen Odlaren.

Sedan 2002 är Lars baserad i Stockholm och finner mycket av sina motiv i olika trädgårds­anläggningar och naturområden där, men kameran följer också med till Hälsingland.

Utställningar

Med början i januari 2010 har Lars börjat producera högklassiga inramade och -glasade fotokopior. Tavlorna är tryckta med pigmenterat bläck som är färgbeständigt i 75–150 år bakom glas. De bör ej hängas i direkt solljus. Papperet är matt och syrafritt, liksom passepartout och bakstycke. Ramen är av torkad furu. Varje exemplar är signerat och numrerat. Maximal upplaga för varje fotografi är 20 ex.

Aktuellt

 

Från växternas värld – Fotoutställning på Galleraget, Alvikstorpet, Alvik/Bromma

2–14 oktober 2010

Vernissage på Galleraget, Alvikstorpet 2 okt kl 11-16
Hitta till Galleraget >

Öppettider:
mån-tis 10–18
onsd 10–16
tors 10–18
fre–sön 11–16

 

Fotoutställning på Tulpanens Hus, Åkeshov, Stockholm

6–31 mars 2010

Välkommen till en utställning i mysig växthusmiljö! Ett 40-tal tavlor visas på Tulpanens Hus. Ett trevligt café finns och man kan även titta på tulpanutställningen som tulpanens Hus arrangerar.

Vernissage 6 mars kl 11.00

 

Utställning på Scandinavian Photo, Stockholm

6-27 februari 2010

 

När möjligheten att ställa ut på Scandinavian Photo i Stockholm uppenbarade sig, så nappade jag förstås direkt. 26 tavlor hänger från och med lördag 6 februari på plats.

Affisch, Scandinavian Photo

Scandinavian Photo, Stockholm

Interiör från utställningen

 

Den 16–31 januari 2010 har jag min första utställning. Jag ställer ut ett 50-tal tavlor på Mobackes trädgårdscenter i Bollnäs.

Utställningsaffisch, Mobackes

Lördagen den 16 januari är det vernissage och alla intresserade är hjärtligt välkomna. Förfriskningar.

Jag kommer att vara på plats helgerna 16-17 och 30-31 januari.

Mobackes trädgårdscenter

Bilder från utställningen (Facebook)

Artikel i Ljusnan och Kuriren

Kommande utställningar

 

 

 

 

Nedre navigation
Till kontaktsidan Till textavdelningen Till webbavdelningen Till trädgårdsavdelningen Till startsidan